morsningkorsning

tjenamorsning! Ligger och chillar i sängen, känner mig helt proppmätt då jag ätit både glass och kladdkaka. Måste börja träna snart, kan ju inte fortsätta hålla på som jag gör, haha. Men just nu kan jag inte träna, eller kan kan jag väl men jag vill inte bli ännu sjukare än vad jag redan är. Jag har nämligen råkat ut för värsta sortens före hösten förkylning och den vill inte ge med sig, jag bara snurvlar och hostar hela tiden, inte det minsta roligt. Det är ju nu när man precis börjar med riktiga lektioner i skolan som man vill kunna hänga med och koncentrera sig på allt viktigt som sägs men istället ska man bara sitta där och koncentrera sig på att inte hosta så mycket att alla andra störs av det. Vi har haft ganska roligare lektioner hitintills, eftersom vi inte har pluggat speciellt mycket utan mest lärt känna våra lärare och skrivit saker om oss själva och hur vi tycker att upplägget av diverse ämnen ska se ut. Vi hade matteprov och jag tänker inte ens tala om hur sämst det gick, jag kommer få IG och jag skämtar inte. Jag hade sprängande huvudvärk och så ska jag sitta där och skriva ett matteprov med huvudräkning, underbart, verkligen. Nej jag ångrar att jag gick dit och gjorde bort mig istället för att ha gått hem och gjort det någon annan dag istället. Vi hade även bild idag, då vi skulle använda någon speciell teknik som man egentligen brukar ha nakenmodeller till att rita av, men eftersom vi går i skolan så får vi inte det xD Inte för att jag var speciellt sugen på att klä av mig inför 18 elever ( även om dem flesta är tjejer ) så kändes det inte lockande. Men det var roligt iaf och jag och Carro skämtade väl mer än vad vi hann rita, men skitsamma, skolan är väl till för att ha kul ibland också, ciao ! :D <33


jag accepterar inte det här

Bara för att jag är ungdom och vuxna har levt längre så ger det inte dem ngn speciell rätt att kunna trampa på mig när dem känner för det! Det finns vuxna som tror att dem alltid har rätt och att ungdomar inte kan bete sig, och att dem ofta busar och gör fel.. Därför tkr de att dem kan säga till en hur dem vill, bara man gör minsta fel. Det känns ibland som att dem mår bättre av det, och nöjda kan gå därifrån med ett leende på läpparna och tänka att " oh, va skönt, idag har jag förstört ännu en människas dag, det glädjer mig att andra får det lika dåligt som jag".. Men dem själva kan ju göra hur många fel som helst utan att jag ska få säga till dem? Jag förstår inte, om jag inte tycker det är rätt att någon går in i mig när jag går mitt inne i stan så har jag fel bara för att jag är yngre? Bara för att jag inte accepterar när ngn säger att jag inte kan ha min hund lös ( om jag kan ta hand om den är det väl för fan mitt eget problem?! ).. Det här är självklart inte allt jag hört, det finns säkert en miljon saker jag har hört som jag mkt väl skulle kunna ge passande motargument till..

förstå att man lär sig av sina misstag, och man förstår oftast själv när man begått ett, iaf jag !
/ </3

change or not, that is the big question!

ligger här i sängen och väntar på att klockan ska bli lite mer så att jag kan pallra mig iväg till haninge c för att fixa naglarna och lämna tillbaka syrrans kläder som jag så muntert fick låna igår. Kom hem från SKOLAN för typ en timme sen, och det kändes väl helt okej liksom. Jag vet ännu inte om linjen är rätt för mig eller så, och dessutom är det väldigt mkt människor på skolan, typ 1950 elever, och jag som tyckte att det kändes mkt redan idag när det bara var 1orna där. Men jag får väl se hur det blir med den saken, det känns jobbigt att jag inte kan prata med mamma om det här heller, för det kanske liksom skulle underlätta om jag nu bestämmer mig för att byta så måste jag liksom ringa dit och fixa allting helt själv, och det kanske är det som får mig att backa lite och kanske bestämma mig för att trots allt lägga ner 3 år av mitt liv som jag kanske kommer ångra efteråt. Jag önskar att det bara fanns någon som kunde säga till mig vad som är rätt och fel, vad som passar mig osv för det skulle verkligen underlätta. Allt är så mkt svårare nu, för förut så hade alla samma saker, alla skulle göra likadant. Nu är allt helt individuellt och man måste bestämma precis allting helt själv. Snälla hjälp mig ngn där ute, eller föresten, gör inte det, jag måste bli vuxen och lära mig att ta tag i saker och våga välja absolut... helt.... själv!


last day of summer

sitter och halvsover i mammas och pappas säng, den e underbart skön och jag tänker fan flytta in i den. Synd att skolan börjar imorgon så att jag inte kan spendera alla mina levande dagar för resten av mitt liv här, just nu känns det verkligen som jag skulle vilja göra det för jag känner mig så otroligt trött hela tiden. Kanske beror på att jag inte tränar för tillfället, vilket jag kanske måste börja göra så att jag får igång mig själv och blir piggare och gladare. Jag har iaf varit fullt nöjd med denna sommaren som har varit och nu ser jag nästan fram emot hösten då man får börja använda alla snygga höstplagg man ska köpa (om man nu har råd..) Annars får man väl gå runt i samma gamla paltor som man hade förra året, skojja bara så lågt ska jag faktiskt inte sjunka, mkt nytt ska det bli när pengarna rullar in, som dem iof aldrig gör. Jag vet att det var sjukt längesen jag bloggade innan det här inlägget men det är bara för att jag inte har känt ngn som helst lust till att faktiskt göra det, men jag kan uppdatera er lite genom att berätta vad jag har haft för mig den senaste veckan (veckorna?) Jag har haft en shoppingdag med mami, som verkligen var jättetrevlig! Det var jättelängesen vi umgicks bara vi två och vi har liksom inte kunnat kommunicera på riktigt på jättelänge.. Jag har också träffat Sofia för några dagar sedan, och jag har verkligen saknat henne! Senaste dagarna har bara gått sjukt fort och jag var på the voice för att träffa massa människor, men i och med att typ alla sthlms ungdomar var där så gick det varken att ringa eller smsa till ngn (ibland önskar man att man hade ett abbonemang med bättre täckning) och det gjorde att jag bara umgicks med samma gäng under hela kvällen, men det var lika trevligt för det! Sen åkte jag och Eugenia hem till henne och somnade ungefär vid halv 6 på morgonen och vaknade väl typ rätt sent efter det.. Käkade brunch hos farmi också, jättegott käk och alltid lika trevligt att träffa sin galna kusin ;D Aja nu ska jag ta och göra mig i ordning för en sista fullspäckad dag innan GYMNASIET! <33


here I go again!

Jag vet att det var längesen, och jag vet att ni nästan hade tappat hoppet om att jag skulle fortsätta skriva så mycket intressant i min blogg.. (tänk på att detta är ironi).. Skolan börjar snart och det är mycket som ska fixas och donas med innan den nya terminen sparkar igång. Det är precis en vecka kvar, och det är väl typ nu som man ska börja känna sig nervös och inte veta vad man ska göra, men jag tror inte att den där nervositeten riktigt bitit tag i mig ännu, men den kommer väl göra det så småningom. Först måste man väl fixa pengar och ta en runda nere på stan för att köpa in lite nytt fräscht till höst och den nya terminen garderoben.

Förra veckan måste gått väldigt fort och jag kommer knappt ihåg vad som hände mer än att jag var på bio och såg Mamma Mia med emma, mkt bra film som jag verkligen rekommenderar! Jag hjälpte Erica att dela ut hennes fucking tidningar och det blev mycket skratt från old times, har verkligen saknat det, vi måste ses snart igen gmn. Jag var hemma hos kära syster i torsdags och hade lite filmmys också minns jag nu, det var trevligt ! Har även för mig att jag shoppade i förra veckan också, men det är nog bara jag som inbillar mig..

Igår var jag i centrum och handlade och käkade med mina kära föräldrar, det va mysigt och jag köpte en ny ring som jag har på mitt fu finger på min högra hand. Riktigt prålig med en liten diamant som troligtvis inte är en äkta.

I helgen var Abbe här och hälsade på, vi var på bio med Emma och Henke i fredags och i lördags hade vi lite filmmys hemma hos Sarah, men det var tråkigt att vinka av honom på stationen, kommer sakna han grovt tills vi ses igen <3

Det var en liten uppdatering om vad som har hänt i mitt liv den senaste veckan, nu ska jag springa ut och se till att den här sista veckan blir oförglömlig, för nu är det faktiskt inte långt kvar :'/ ciao hjärtegulls <3


wiiierd weekend

Okej, ska väl antagligen försöka skriva vad som har hänt dem här senaste dagarna nu.. I fredags så var jag och Kristin på grönan och typ åkte nästan allting, men mest raggade vi runt xD. Självklart gick det superbra eftersom vi är såå snygga (!!). Haha, skämt på den (A) ? Iaf finns inte så mkt mer att säga en att det var mkt trevligt även om det slutade lite skumt.. I lördags (igår) med Kristin även då, och vi åkte typ runt först i haninge och sen i stan för att jag skulle träffa Anton där, som inte kunde komma för han satt i badet, haha jävla pucko. Så jag ska kanske träffa han idag istället, men jag sitter och funderar på saken.. Aja håller er uppdaterade om mitt patetiska liv xD, pussen!

RSS 2.0