Mr. D

You're a song, written by the hands of god. Don't get me wrong, cause this might sound to you a bit odd. But you own the place, where all my thoughts go hiding. And right under your clothes, is where i find them...

Jag förstår inte, jag är så förvirrad att jag inte förstår vad jag ska ta vägen. Okej förlåt för att jag alltid fuckar upp allting. Jag mådde inte bra, och om du skulle bry dig lite mer, så kanske du skulle förstå varför. Du kan inte vilja ha mig ena dagen och den andra funkar det inte, jag orkar inte med det igen. FATTAR DU INTE DET?! Du lovade mig att det inte skulle bli så igen, men om du vill något får du fan kämpa för det. I början blev jag rädd, men du lyckas alltid ta mig tillbaka till det där hoppet om att det kan bli vi igen. Men jag vet inte om jag vågar det, jag vet allvarligt inte om jag kan utsätta mig själv för det. När det känns som att allt redan är förstört. Förlåt, men visa vad du vill, sluta ändra dig hela tiden

BAJS

catching up with ice cream

hihi, förlååt för att jag inte har haft tid att skriva (om någon nu bryr sig.) Men jag har faktiskt kommit riktigt långt med rummet nu, vi ska bara måla ett varv till och sen smacka upp tapeten och förhoppningsvis kan jag flytta tillbaka in nästa helg :D det vore toppen, för då kan jag ju bjuda över lite folk på inflyttningsfest (a). Annars har vi väldigt mycket läxor och prov just nu, tro mig när jag säger att jag verkligen inte orkar prata om det, för usch. Skolan tar typ kål på en, har en del saker att uträtta on the personal life också, men det ska nog ordna sig. I helgen har jag bara umgåtts med vänner o tagit det lugnt samt ätit massor av glass, ååh glass som är typ det bästa som finns. Synd att inte vädret har varit lika trevligt, visserligen har väl solen kikat fram varje dag men varmt är det absolut inte. Det måste det bli en ändring på, lyssna nu weatherman! Aja hoppas ni också har haft en bra helg! om ni inte har något bättre för er kan ni ju alltid berätta :)

baj the wej, GE MIG SOMMAR NU NU NU!! <3


PUSS


foooto

okej, jag har faktiskt insett nu. Jag blir aldrig bra på bild, faktiskt aldrig. Eller jo, okej några enstaka få bilder kanske fungerar att titta på utan att jag bara önskar jag kunde radera den men det är verkligen inte många. Och det värsta av allt är att jag alltid har varit den där tjejjen som " inte kan leva utan sina sööta fjortizzbildej fjån 07 " men nu känner jag faktiskt för att bara skrota allihopa, även om jag inte kommer göra det. Bara för att det är kul att sitta o titta på dem i framtiden och skämmas. Ge mig ett fotogeniskt ansikte, jag har ju ingenting att vara stolt över, utom i verkligheten (a)

PUSS

makeover.. and lite Carro

helluu, ligger just nu i sängen o lyssnar på candleburn av Dishwalla, en av de finaste låtarna som gjorts.. Garanterat värd att lägga till som en favorit i ipoden om man har någon. Men det värsta är att den lockar fram ens allra jobbigaste och innersta känslor, alla dem där sakerna som man inte vill prata om och inte heller tänka på dyker ändå upp.. Men ibland måste man älta sina problem, för att man över huvud taget ska klara av att ta sig igenom dem. Satt tidigare idag o snackade en massa med Carro i mitt tomma rum, och som hon sa " jag sitter här i ett rum som är helt tomt och har skitkul. " För det är verkligen sant, hon är en av få människor som får mig att stå på fötterna alldeles själv, som får mig att le och skratta och kliva upp på morgonen och ta mig igenom hela dagen. Jag är tacksam för att du finns Carro, utan dig skulle jag aldrig klara av det här. Och tillbaka till mitt tomma rum, om någon undrar, så har jag börjat göra om nu på riktigt faktiskt efter sisådär hundra års väntan..

PUSS


snuvig

åååh, jag har dragit på mig en sån där äcklig vårförkylning, som bara vägrar ge med sig. Den har kommit fram och tillbaka i tre veckor nu, men det är väl alldeles precis just nu som den har nått sitt klimax, högsta och värsta stadium. Jag vill inte vara en del av det, så nu tänker jag ta mig i kragen, och börja gå till botten med det här, jag orkar inte vara sjuk! Jag har ju påsklov, låt mig leva, precis på det där sättet som jag brukar... När jag inte behöver gå runt med ett kilo pappersnäsdukar, halstabletter och nässprej i fickan!

PUSS

hihi

sådär, nu har jag redigerat bloggen lite, eller i alla fall har jag tagit ute med designen så att den blev a lot more somrig nu! Det enda som stör mig är att man fortfarande ser OM i vänstra hörnet, då jag inte hittade vart den texten låg så att jag kunde byta färg på den, någon som vet vad den heter? I övrigt blev jag väldigt nöjd med designen, eftersom rosa är min favoritfärg (a) i'll hope you will enjooy it as much as I will.

PUSS

design och satc

För mycket skola, utegångsförbud och upptagenhet gör att jag aldrig har tid för bloggen längre, men nu ska jag sätta mig ner och ta tag i mitt designproblem på riktigt för jag kom på att jag inte hade gjort det ännu. Läste också precis på hemsidan att Sex and the city filmen nummer 2 har premiär den 28 maj nästa år, wiiie längtar redan!

RSS 2.0