did you forget?

jag är fri nu, jag tänker aldrig mer nämna dig och kär i samma mening. Jag fattar inte hur du kunde göra så mot mig, men samtidigt är jag fortfarande förvånad varför jag inte fattar det för det är ju så du är, du tar vad du får. Sen låtsas du bara känna någonting, du har inga känslor överhuvud taget, men jag slipper dig och allt som har med dig att göra nu. Jag kommer aldrig glömma dig, för du har gett mig styrkan att gå vidare, hade du aldrig gjort såhär, varit såhär feg och inte vågat berätta någonting för mig, bara spelat dum och trott att du skulle komma undan med det, så hade jag aldrig tyckt att någon annan kille var bättre än dig. Men nu tkr jag att alla jag ser, alla jag snackar med är det. Det finns ingen lägre botten att sjunka till än den du sitter på, och du som trodde att du var värd mig, det bevisar bara hur mycket jag egentligen betyder för dig. Inte ett skit. Ha ett dåligt liv, du förtjänar inget bättre.

Somewhere we went wrong, we were once so strong, our love is like a song, you can't forget it. But somewhere we went wrong, our love is like a song, but you wont sing along, you forgotten about us.

back on track

jag tänkte börja på en ny kula i bloggen nu, försöka att verkligen uppdatera så ofta som möjligt. Vet att jag har varit sämst på det, men det är främst för att jag har varit utomlands och datar pajjade. Men nu har både den och jag kommit tillbaka till det nya skolåret och jag ser fram emot att skriva av mig och slippa hålla allt inom mig.

RSS 2.0